Sušená Pšenice - Přírodní

Balení váží přibližne 150g. 

Délka větvičky je 50 cm. 

Přírodní odstín. 

Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky identické tvarem ani strukturou. 

Ideální do váz, kompozic, kytic, girland i věnců.

Díky procesu sušení si zachovávají rostliny svůj vzhled po dlouhou dobu. 

Chraňte před vlhostí a zdroji tepla.  

Velmi příjemná přírodí struktura. 

Šetrný k životnímu prostředí i lidem.

Dostupnosť Skladem
€5,77
Sušená Pšenice - Přírodní

Pokud toužíte po nadčasové eleganci a originální dekoraci? Pak je pro vás ideální přírodní sušená Pšenice. Tyto okouzlující přírodní klasy pšenice se stanou hvězdou vaší dekorace. Ať už je použijete do kytic, na stůl, nebo na zeď, vždy dodají vašemu interiéru nádech luxusu a originality. Světlá barva a přirozená textura Pšenice dokonale podtrhnou krásu moderního minimalistického interiéru, skandinávského stylu i útulné boho atmosféry. Sušená přírodní Pšenice se stane perfektní ozdobou pro všechny vaše oslavy - svatby, narozeniny i tematické večírky. Objevte kouzlo nadčasové elegance a dodejte svému domovu s bělenou sušenou Pšenicí osobitý šmrnc

Sušené obiloviny si zachovávají svou původní krásu bez nutnosti zvláštní péče. Jsou proto vynikající volbu pro milovníky působivých dekorativních prvků. Sušené obiloviny lze použít k dekoraci interiérů mnoha různými způsoby. Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky/rostliny identické tvarem ani strukturou. Pamatujte, že sušené rostliny jsou křehké a neměly by být vystaveny povětrnostním podmínkám a přímému slunečnímu záření, nepotřebují zalévat, chraňte je také před dlouhodobým teplem, chladem a nadměrnou vlhkostí, protože tyto faktory mohou ovlivnit jejich trvanlivost a vzhled. Barvy se mohou mezi šaržemi lišit. Zlomené nebo popraskané stonky nebo listy jsou pro tento typ produktů přirozený. Obarvené rostliny časem ztrácejí barvu a při dlouhodobém vystavení příliš vysoké vlhkosti mohou pouštět barvu.

Dodatočné parametre

Kategória: Sušené květiny trávy obiloviny
Barva: Hnědý

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: