Sušený Badyán - Přírodní 1 kg

Balení váží přibližne 100 g. 

Průměrná velikost 2 - 3 cm. 

Přírodní odstín. 

Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dva produkty nikdy identické tvarem ani strukturou. 

Ideální pro tvorbu DIY dekorací. 

Díky procesu sušení si zachovává svůj vzhled po dlouhou dobu. 

Chraňte před vlhostí a zdroji tepla. 

Velmi příjemná přírodí struktura. 

Šetrný k životnímu prostředí i lidem.

Dostupnosť Skladem
€22,47
Sušený Badyán - Přírodní 1 kg

Hvězdičky sušeného Badyánu dodávají dekoracím originální a elegantní vzhled. Ideální doplněk do vánočních dekorací a výzdob. Badyán má tmavě hnědou až kaštanovou barvu, která přináší do interiéru útulnou a hřejivou atmosféru. Sušený badyán má lesklý povrch, který odráží světlo a dodává dekoracím eleganci. Sušený badyán je odolný a vydrží v dobrém stavu po mnoho let, zároveň nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu. Stačí ho občas otřít prachem. Sušený Badyán je perfektní výrobek pro výzdobu interiérů. Můžete ho kombinovat s jinými přírodními materiály, jako je skořice, hřebíček a pomerančová kůra, a vytvořit tak harmonické a vánoční dekorace. 

Sušené produkty si zachovávají svou původní krásu bez nutnosti zvláštní péče. Jsou proto vynikající volbu pro milovníky působivých dekorativních prvků. Lze je použít k dekoraci interiérů mnoha různými způsoby. Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky/rostliny identické tvarem ani strukturou. Pamatujte, že sušené rostliny a všeobecně produkty jsou křehké a neměly by být vystaveny povětrnostním podmínkám a přímému slunečnímu záření, nepotřebují zalévat, chraňte je také před dlouhodobým teplem, chladem a nadměrnou vlhkostí, protože tyto faktory mohou ovlivnit jejich trvanlivost a vzhled. Barvy se mohou mezi šaržemi lišit. Zlomené nebo popraskané stonky nebo listy či skořápky jsou pro tento typ produktů přirozený. Obarvené rostliny časem ztrácejí barvu a při dlouhodobém vystavení příliš vysoké vlhkosti mohou pouštět barvu.

Dodatočné parametre

Kategória: Exotické sušené produkty
Barva: Hnědý

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: