Sušený Králičí ocas - (Lagurus) - Růžový

Kytici tvoří kolem 140 větviček. 

Délka větvičky je 60 cm. 

Odstín růžové. 

Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky identické tvarem ani strukturou. 

Ideální do váz, kompozic, kytic. 

Díky procesu sušení si zachovávají rostliny svůj vzhled po dlouhou dobu. 

Chraňte před přímým sluncem a zdroji tepla. 

Není vhodné používat rostliny v místnostech, ve kterých vlhkost po delší dobu překračuje 80 %. 

Velmi příjemná struktura. 

Šetrný k životnímu prostředí i lidem.

Dostupnosť Skladem
€9,48
Sušený Králičí ocas - (Lagurus) - Růžový

Sušený Králičí ocas (Lagurus) v odstínu růžové je atraktivní produkt, který si ve floristice získává rostoucí popularitu. Růžová barva má svůj unikátní význam, který evokuje lásku a přátelství. V kombinaci s jemnými tvary a texturou se z růžového Králičího ocasu snadno tvoří květinové aranžmá plné elegance a fascinující atmosféry. Hlávky sušeného Králičího ocasu jsou měkké a načechrané, což jim dodává originalitu a atraktivitu. Sušený Lagurus může být využit k vytvoření romantických a mystických věnců, kterým dodává výjimečný půvabu a eleganci. 

Sušené květiny si zachovávají svou původní krásu bez nutnosti zvláštní péče. Jsou proto vynikající volbu pro milovníky působivých dekorativních prvků. Sušené květiny lze použít k dekoraci interiérů mnoha různými způsoby. Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky/rostliny identické tvarem ani strukturou. Pamatujte, že sušené rostliny jsou křehké a neměly by být vystaveny povětrnostním podmínkám a přímému slunečnímu záření, nepotřebují zalévat, chraňte je také před dlouhodobým teplem, chladem a nadměrnou vlhkostí, protože tyto faktory mohou ovlivnit jejich trvanlivost a vzhled. Barvy se mohou mezi šaržemi lišit. Zlomené nebo popraskané stonky nebo listy jsou pro tento typ produktů přirozený. Obarvené rostliny časem ztrácejí barvu a při dlouhodobém vystavení příliš vysoké vlhkosti mohou pouštět barvu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: