Sušený mák (Papaver) - Očištěný
Balení váží přibližne 140 g.
Délka větvičky je 50 - 60 cm.
Přírodní odstín.
Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky identické tvarem ani strukturou.
Ideální do váz, kompozic, kytic.
Díky procesu sušení si zachovávají rostliny svůj vzhled po dlouhou dobu.
Chraňte před přímým sluncem a zdroji tepla.
Není vhodné používat rostliny v místnostech, ve kterých vlhkost po delší dobu překračuje 80 %.
Velmi příjemná struktura.
Šetrný k životnímu prostředí i lidem.
Sušený přírodní mák se snoubí s rozmanitými styly bydlení, od rustikálního po vintage. Ozvláštní váš domov hřejivou a útulnou atmosférou, díky svému přirozenému odstínu a barvě. Snadno ho zkombinujete s dalšími sušenými květinami a zelení a vytvoříte tak jedinečné aranžmá do vázy, věnce, kytice i dalších dekorací. Díky délce 50-60 cm se stane perfektním základem pro různé květinové kompozice, od minimalistických kytic až po opulentní dekorace. Sušený mák uchvátí nejen barvou, ale i svým tvarem a strukturou. Krása přírodního máku vydrží po mnoho měsíců, a to bez nutnosti zvláštní péče. Je to ideální volba pro ty, kteří touží po trvalé dekoraci bez náročných požadavků na údržbu.
Sušené produkty si zachovávají svou původní krásu bez nutnosti zvláštní péče. Jsou proto vynikající volbu pro milovníky působivých dekorativních prvků. Lze je použít k dekoraci interiérů mnoha různými způsoby. Jedná se o přírodní produkt, proto nebudou dvě větvičky/rostliny identické tvarem ani strukturou. Pamatujte, že sušené rostliny a všeobecně produkty jsou křehké a neměly by být vystaveny povětrnostním podmínkám a přímému slunečnímu záření, nepotřebují zalévat, chraňte je také před dlouhodobým teplem, chladem a nadměrnou vlhkostí, protože tyto faktory mohou ovlivnit jejich trvanlivost a vzhled. Barvy se mohou mezi šaržemi lišit. Zlomené nebo popraskané stonky nebo listy či skořápky jsou pro tento typ produktů přirozený. Obarvené rostliny časem ztrácejí barvu a při dlouhodobém vystavení příliš vysoké vlhkosti mohou pouštět barvu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.